Meniu Uždaryti

Lietuvos vaikų žolės riedulio finalinėse varžybose užimta trečia vieta

Savaitgalį Vilniuje vyko Lietuvos vaikų U12 mergaičių žolės riedulio uždarų patalpų finalas, kuriame Panevėžio sporto centro – HC „Perkūnas“ komanda iškovojo bronzą.

Finale panevėžietės atkaklioje kovoje laimėjo prieš Šiaulių akademijos-1 ir Šiaulių akademijos-2 ekipas bei nusileido Vilniaus sporto mokyklos „Sostinės tauras“ ir Širvintų SC komandoms. Tai panevėžietėms garantavo bronzą. Geriausios komandos žaidėjos vardas atiteko Kornelijai Bajorūnaitei.

„Noriu padėkoti mergaitėms už ryžtą, už gražų žaidimą, už begalinį norą laimėti. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo merginomis.  Jos puikiai žaidė, kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir šis komandinis žaidimas mums garantavo bronzą. Žinoma yra padaryta klaidų, bet iš jų mes ir mokomės, tobulėjame. Dėkoju visiems, kurie mus palaikė visą sezoną, mūsų nuostabiems tėveliams už pagalbą ir dalyvavimą.  Nors šis žolės riedulio uždarų patalpų sezonas ir buvo sunkus, kiekvienoje kategorijoje laimėjome medalius, o tai be galo džiugina. Jei mes stengsimės ir demonstruosime gerą komandinį žaidimą, laimėsime dar daugiau rungtynių. Linkiu visai komandai drąsiai žengti toliau ir pradėti ruoštis naujam žolės riedulio sezonui lauke“, – sakė Panevėžio sporto centro žolės riedulio trenerė Anna Rekašius.

Sveikiname trenerę ir jos komandą su laimėjimu!

Skip to content