Meniu Uždaryti

Panevėžio SC-Agrochemija komanda toliau skina pergales

Savaitgalį išvykoje Panevėžio SC-Agrochemija komanda dalyvavo dvejose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio B diviziono rungtynėse. Panevėžio sporto centro tinklinio trenerio Gintauto Stanevičiaus treniruojama komanda vienose rungtynėse šventė pergalę, o kitose pripažino priešininkų pranašumą.

Šeštadienį panevėžiečiai susitiko su Raseinių ,,Lūšis Volley“ ekipa. Po atkaklios 3 setų kovos rezultatu 3:0 (25:15 25:18 25:16) panevėžiečiai nusileido priešininkams. Atkakliausiai žaidė 8 taškus pelnęs Oskaras Rotomskis ir 6 taškus surinkęs Modestas Giedraitis, Aurimas Voiška, Dovydas Jekimovas, Jokūbas Šniauka ir Tautvydas Valantonis pelnė po 3 taškus.

Sekmadienį panevėžiečiai sutelkė jėgas ir rezultatu 3:2 įveikė Vilniaus „Sostinės Taurą“. Pirmajame sete Panevėžio komanda nusileido priešininkams (27:29). Antrajame bei trečiajame setuose panevėžiečiams pavyko įveikti priešininkus (25:23 ir 25:21). Ketvirtajame sete varžovai buvo pranašesni už Panevėžio ekipą, privertę pergalę jiems atiduoti į rankas (13:25). Lemtingame penktajame sete panevėžiečiai tik didino pranašumą, kol galiausiai priešininkus įveikė rezultatu 15:9, taip iškovodami pergalę.

Rezultatyviausiai rungtyniavo Oskaras Rotomskis ir Jokūbas Šniauka (po 12 taškų), Matas Navarskas (8 taškai), Aurimas Voiška ir Tautvydas Valantonis (po 7 taškus).

Artimiausios rungtynės, kuriose žais Panevėžio SC-Agrochemija komanda, vyks išvykoje šį savaitgalį. Šeštadienį panevėžiečiai susitiks su Alytaus Ultra, o sekmadienį – su Gargždų „Amber 2“ komandomis.

Skip to content