Meniu Uždaryti

Panevėžyje vyko lengvosios atletikos vaikų čempionatas

Panevėžio sporto centro lengvaatlečiai dalyvavo Panevėžyje vykusiame lengvosios atletikos vaikų čempionate.

Varžybose sportininkai buvo suskirstyti į dvi amžiaus grupes – 2009-2010 m. g. ir 2011 m. bei jaunesnius. Jie varžėsi 60, 200, 600 m bėgimo, 60 m barjerinio bėgimo, šuolių į tolį bei aukštį, rutulio stūmimo, ieties, disko ir kūjo metimo rungtyse. Vienam sportininkui buvo galima dalyvauti dvejose rungtyse. Čempionato nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais bei medaliais.

Sportininkus varžyboms ruošė Panevėžio sporto centro lengvosios atletikos treneriai Aldona Dobregienė, Viktorija Barvičiūtė, Edita Barisienė, Brigita Šiaučiūnaitė, Kristina Sabalytė,  Remigijus Jakubauskas, Rimvydas Smilgys, Pavelas Fedorenka ir Vidmantas Ščevinskas.

Primename, kad Panevėžio sporto centras iš Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Sporto rėmimo fondo yra gavęs apie 23 tūkst. Eur lėšų sporto inventoriui įsigyti bei jam atnaujinti. Už ministerijos skirtas lėšas įsigyta ne tik tinklinio teisėjų bokštelių, gimnastikos čiužinių, bet ir rutulių (2, 3, 4, 5, 6, 7,26 kg), stovas rutuliams, diskų (1, 1,5, 1,75, 2 kg), kuriais dažnai naudojasi lengvosios atletikos sportininkai.

Panevėžio sporto centras siekia pagerinti ugdytinių meistriškumą, sportinių užsiėmimų kokybę, atnaujinti susidėvėjusį inventorių, užtikrinti sporto varžybų vykdymą, didinti panevėžiečių fizinį aktyvumą, prisidėti prie sveikos gyvensenos skatinimo, į veiklas įtraukti negalią turinčius gyventojus.

Skip to content