Meniu Uždaryti

U15 tinklinio komanda iškovojo kelialapį į finalą

Savaitgalį Alytuje vyko Lietuvos jaunimo U15 salės tinklinio reguliaraus čempionato  paskutinis turas, kuriame dalyvavo Panevėžio sporto centro trenerio Gintauto Stanevičiaus ugdytiniai.

Žaidžiant prieš Druskininkų SC komandą užvirė tikra kova, viso susitikimo metu vaikinai žaidė taškas į tašką. Visgi panevėžiečiai priešininkams nusileido rezultatu 0:2 (22:25, 24:26). Po šių rungtynių G. Stanevičiaus komanda susiėmė ir parodė kovotojų charakterį. Nors ir Alytus turi gana didelę tinklinio bendruomenę, panevėžiečiai susitikę Alytaus SRC komandą parodė savo pranašumą ir ją įveikė rezultatu 2:0 (25:11, 25:22). Nenugalimi Panevėžio sporto centro ugdytiniai buvo ir žaisdami prieš ISTA Green vaikinus. Jie vardan pergalės sutelkė visas savo jėgas ir tai jiems garantavo dar vieną laimėjimą. Priešininkų komanda buvo įveikta rezultatu 2:0 (25:18, 25:7). Šios laimėtos kovos panevėžiečiams garantavo kelialapį į finalą, kur susikaus 6 stipriausios tinklininkų ekipos.

Varžybose puikiai prie tinklo kovojo Agnius Markevičius, Davidas Galkinas, Audrūnas Neniškis, Jokūbas Jakšys, Žygis Leliukas, Armandas Kulionis, Matas Gruzdys ir Erikas Minkevičius.

Džiaugiamės vaikinų pasiekimais bei linkime sėkmės finale!

Skip to content