Meniu Uždaryti

Tarptautiniame turnyre imtynininkai pelnė prizines vietas

Šeštadienį Estijos Valgos mieste vykusiame atvirame tarptautiniame graikų romėnų imtynių turnyre jungtinė Panevėžio sporto centro ir Raimundo Sargūno sporto gimnazijos komanda pelnė prizines vietas.

„Medalių galėjome parvežti ir daugiau, tačiau kai kuriems sportininkams pritrūko įgūdžių, o kai kuriems – ir noro laimėti. Tačiau tokiose varžybose įgyjama neįkainojamos patirties, todėl manome, kad kiti sportininkai atidžiai išanalizuos padarytas klaidas ir taip pat lips ant pjedestalo. Na, o prizines vietas jau laimėję sportininkai užkops dar vienu laipteliu aukščiau“, – kalbėjo graikų-romėnų imtynių treneris Marius Baranauskas.

Antras vietas iškovojo ir sidabro medaliais pasidabino Mykolas Kazėnas (svorio kategorija iki 40 kg), Nikita Smirnovas (sv. k. iki 55 kg), Kernius Čerkauskas (sv. k. iki 75 kg) ir Rokas Janauskas (sv. k. iki 69 kg). Treti buvo Tijus Janonis, Aironas Miganovič (sv. k. iki 50 kg), Julius Martinonis (sv. k. iki 68 kg), Matas Kutkus (sv. k. iki 85 kg), Nojus Vaitkevičius (sv. k. iki 53 kg) ir Emilis Vilimas (sv. k. virš 55 kg). Bendroje visų amžiaus grupių įskaitoje Panevėžio komanda buvo antra. Varžybose iš viso dalyvavo 283 sportininkai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Panevėžio sporto centre graikų-romėnų imtynių treniruotes veda Marius Baranauskas ir Andrius Vaičiūnas.

Skip to content