Meniu Uždaryti

Iš turnyro boksininkai grįžo pasidabinę visų spalvų medaliais

Savaitgalį Marijampolėje vyko jau trisdešimtą kartą organizuojamas tarptautinis bokso turnyras, skirtas Vidui Garbuliui atminti. Čia sėkmingai pasirodė Panevėžio sporto centro trenerio Vitalijaus Karpačiausko ugdytiniai.

„Džiugu, kad į turnyrą vykę trys Panevėžio sporto centro ugdytiniai nė vienas neliko be apdovanojimo, visi jie užėmė prizines vietas. Nors aš gana kritiškai vertinu savo ugdytinių kovas, tačiau šios buvo išimtis. Tiek aš, tiek vaikinai likome patenkinti pasiektais rezultatais. Boksininkai įgavo puikios patirties, suprato padarytas klaidas, kurių, žinoma, stengsimės daugiau nebekartoti“, – kalbėjo Vitalijus Karpačiauskas.

Eligijus Tiknius 57 kg svorio kategorijoje įveikė savo varžovus ir iškovojo pirmą vietą. Matas Čiplys nusileidęs už save stipresniam boksininkui svorio kategorijoje iki 60 kg laimėjo antrą vietą. Titas Jareckas 54 kg svorio kategorijoje iškovojo 3 vietą. Turnyre dalyvavo apie 80 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Rytoj, trečiadienį, 7  Panevėžio sporto centro ugdytiniai vyks į Kauną, į kelias dienas truksiantį Lietuvos jaunimo bokso čempionatą. Stipriausi čempionato dalyviai po finalinių kovų  paaiškės šeštadienį.

Skip to content