Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytinis – Lietuvos jaunimo bokso čempionas

Praėjusį savaitgalį Kaune vyko Lietuvos didžiųjų miestų jaunimo ir suaugusiųjų bokso čempionatas. Čia puikiai pasirodė Panevėžio sporto centro ugdytiniai, kurie laimėjo prizines vietas.

67 kg svorio kategorijoje varžęsis Vitalijaus Karpačiausko ugdytinis Kajus Saltonas po labai įtemptos kovos nugalėjo savo priešininką iš Kauno ir tapo jaunimo grupės čempionu. Jaunimo grupėje 86 kg svorio kategorijoje kovojęs Tomas Zubavičius pelnė antrą vietą, o toje pačioje amžiaus grupėje 71 kg svorio kategorijoje varžęsis Algirdas Lotužis laimėjo trečią vietą. Elito grupėje kovojęs Domas Valentinavičius užėmė trečią vietą. Šiuos sportininkus treniruoja Aleksandras Laučenkovas.

„Varžybos parodė, kad ringe galime suremti pirštines su stipriais priešininkais. Vaikinams tai buvo gera patirtis prieš Lietuvos jaunimo bokso čempionatą, kuris vyks jau kitą savaitę Kaune. Tai vienos pagrindinių mūsų varžybų, rimtai joms ruošiamės ir tikimės pasiekti dar geresnių rezultatų“, – sakė Panevėžio sporto centro bokso treneris Aleksandras Laučenkovas.

Varžybose dalyvavo boksininkai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės. Iš Panevėžio sporto centro vyko 5 ugdytiniai, net keturi jų grįžo užėmę prizines vietas.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius su puikiais rezultatais.

Skip to content