Meniu Uždaryti

Panevėžio SC-Agrochemija komandai – sėkmingos varžybos

Du savaitgalius iš eilės Panevėžyje vyko TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio B diviziono rungtynės, kuriose žaidė Gintauto Stanevičiaus treniruojama Panevėžio SC-Agrochemija komanda.

Nors sausio 21 d. panevėžiečiams nebuvo itin sėkminga – po permainingos kovos namuose vykusias varžybas rezultatu 3:2 laimėjo Alytaus „Ultra“ komanda – sausio 28 d. panevėžiečius lydėjo sėkmė. Panevėžio SC-Agrochemija komanda rezultatu 3:2 įveikė Kauno „Rio“ ekipą.

Šį savaitgalį vykusių varžybų pirmajame rungtynių sete pirmaujančios komandos vis keitėsi taškais, kol galiausiai panevėžiečiai perėmė iniciatyvą į savo rankas ir  įsiveržė į priekį (18:13). Tačiau džiūgauti buvo dar per anksti. Kauniečiai susiėmė ir rezultatą išlygino 20:20, o po to privertė panevėžiečius jiems atiduoti pergalę į rankas. Pirmasis rungtynių setas buvo užbaigtas rezultatu 23:25.

Antrąjį rungtynių setą kur kas geriau pradėjo panevėžiečiai (10:4), tačiau varžybose darant klaidas Kauno komanda rezultatą ir vėl išlygino (20:20). Po minutės pertraukėlės panevėžiečiai  susikaupė ir taip pelnė 5 taškus iš eilės. Antrasis setas užbaigtas panevėžiečių naudai 25:20.

Trečiasis rungtynių setas prasidėjo lygiai (7:7), tuomet Panevėžio ekipai pavyko pelnyti 5 taškus iš eilės. Panevėžiečiai skirtumo neišvaistė iki pat seto pabaigos ir taip pelnė pergalę 25:21.

Ketvirtajame rungtynių sete Panevėžio SC-Agrochemija komanda kovėsi taškas į tašką, kol galiausiai po kauniečių spurto pradėjo atsilikti (18:21). Deja, šįkart buvo nusileista priešininkams 25:27.

Nors penktąjį rungtynių setą geriau pradėjo priešininkų komanda (2:3), panevėžiečiai pelnė 4 taškus iš eilės ir rezultatas tapo 6:3. Antroje seto pusėje panevėžiečiai tik didino pranašumą, kol galiausiai priešininkus įveikė rezultatu 15:8, taip iškovodami pergalę.

Rezultatyviausiai rungtyniavo Arnoldas Baukus (19 taškų), Oskaras Rotomskis (10 taškų), Jokūbas Šniauka ir Matas Navarskas (po 9 taškus), Aurimas Voiška (7 taškai), Dovydo Jekimovo sąskaitoje 4 taškai ir 45 rezultatyvūs perdavimai.

Artimiausios varžybose, kuriose rungtyniaus Panevėžio SC-Agrochemija komanda, vyks jau šį savaitgalį. Išvykoje šeštadienį, vasario 4 d. panevėžiečiai susitiks su Raseinių „Lūšis Volley“, o sekmadienį, vasario 5 d. – su Vilniaus „Sostinės Tauras“ komandomis.

Skip to content