Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro krepšininkės laimi geriausių žaidėjų rinkimus

Lietuvos moksleivių krepšinio lyga išrinko gruodžio mėnesio žvaigždę, kuria susumavus balsus tapo Panevėžio sporto centro trenerės Ilonos Rimšienės ugdytinė Urtė Gurevičiūtė.

„Norėčiau padėkoti visiems, kurie už mane balsavo. Ypač trenerei Ilonai, be kurios nieko ir nebūtų, komandos draugėms ir mokyklos bendruomenei, kad visas Panevėžys, ir ne tik, susibūrė ir kartu galėjome pasiekti vieną iš mano svajonių. Labai ačiū ir Lietuvos moksleivių krepšinio lygai už tokį įvertinimą. Šis pasiekimas skatina mane toliau siekti aukštumų krepšinyje ir eiti iki pat galo. Tikrai nebūčiau to pasiekus be tokio didžiulio visų palaikymo. Man tai labai svarbu. Ačiū!“ – sakė U. Gurevičiūtė.

Dvylikametė gruodžio mėnesį sužaidė dvejas rungtynes per kurias vidutiniškai pelnė 25 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir rinko 33 naudingumo balus.  Šiuo metu U14 Mergaičių čempionate Panevėžio SC merginos žengia antros – iškovotos 5 pergalės ir patirtas 1 pralaimėjimas.

Panevėžio sporto centro krepšininkės antrą mėnesį iš eilės laimi geriausių žaidėjų simbolinio penketuko rinkimus. Lapkritį šiuos rinkimus laimėjo Gabija Galvanauskaitė. Įvertinus gruodžio mėnesį merginų komandų demonstruojamus puikius rezultatus geriausia gruodžio mėnesio LIDL-MKL merginų komandų trenere tapo Ilona Rimšienė.

Skip to content