Meniu Uždaryti

Sėkmingas graikų-romėnų imtynių turnyras

Šeštadienį lengvosios atletikos manieže vyko tarptautinis graikų-romėnų imtynių jaunučių ir jaunių turnyras „Panevėžys Open 2022“, kuriame savo galią demonstravo daugiau nei 10 Panevėžio sporto centro ugdytinių.

„Varžybos praėjo puikiai. Lietuvoje, ko gero, tai buvo pats geriausias imtynių renginys. Pagrindinis akcentas – rungtys jaunučiams, kur buvo varžomasi visose 11-oje svorio kategorijų. Šiemet papildomai suteikėme galimybę dalyvauti ir jauniams – jiems buvo skirtos šešios svorio kategorijos. Turime nemažai gabių šios amžiaus grupės vaikinų, todėl ir jie galėjo dalyvauti šventėje. Džiaugiuosi puikiai varžybose pasirodžiusiais Panevėžio sporto centro ugdytiniais.  Galiu išskirti Mykolą Kazėną, kuris įveikęs visus savo varžovus, tapo nugalėtoju. Savo svorio kategorijose prizines trečias vietas užėmė Kernius Čerkauskas ir Markas Jurys. Puikiai kovojo ir kiti sportininkai, tačiau tokio rango varžybose norint laimėti daugiau medalių, dar reikia padirbėti, patobulėti. Pasiekti rezultatai džiugina ir dar kartą įrodo, kad einame tinkama linkme. Tikimės, kad naująjį imtynių sezoną 2023-iaisiais pradėsime dar geriau“, – sako vienas iš turnyro organizatorių, graikų-romėnų imtynių treneris Marius Baranauskas.

Lengvosios atletikos manieže vykusiame turnyre dalyvavo beveik 200 imtynininkų iš Izraelio, Norvegijos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Vokietijos, Lenkijos, Serbijos ir Lietuvos.

Panevėžio sporto centre vaikus ugdo du graikų-romėnų imtynių treneriai – Marius Baranauskas ir Andrius Vaičiūnas.

Sveikiname sportininkus bei jų trenerius su puikiais pasiekimais!

Skip to content