Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro irkluotojai – geriausiųjų gretose

Praėjusią savaitę Vilniuje vyko Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacijos organizuotas geriausių sportininkų bei jų trenerių pagerbimo vakaras. Tarp geriausiųjų – ir Panevėžio sporto centro irklavimo treneriai Dalia bei Vytautas Vaičikoniai ir jų ugdytiniai.

„Džiaugiuosi ugdytinių įvertinimu. Sportininkai dirbo tikrai daug, tad smagu, kad ir rezultatai nenuvylė. Šie metai buvo sėkmingi, sportininkai iškovojo galimybę dalyvauti aukšto pasaulinio lygio varžybose, kuriose mus visus nudžiugino savo pasiekimais. Didžiuojuosi savo ugdytiniais ir visiems linkiu tobulėti, toliau nesustoti bei siekti užsibrėžtų aukštumų“, – sakė V. Vaičikonis.

Baidarių ir kanojų irklavimo federacijos dėmesio ir pagyrimų nusipelnė Domas Bareika, Karolis Laskovas, Tomas Šimoliūnas ir Povilas Čepelė. Vaikinai vasaros pabaigoje dalyvavo Vengrijoje Segedo mieste vykusiame Pasaulio jaunių ir jaunimo čempionate, kuriame 500 m nuotolyje irkluodami keturvietę baidarę pirmą kartą Lietuvos istorijoje pateko į finalą. Jame panevėžiečiai užėmė 8 vietą.

Apdovanojimus gavo ir rudenį Bratislavoje (Slovakija) didžiausiose Pasaulio jaunučių baidarių ir kanojų irklavimo varžybose „Olympic hopes“ dalyvavę Linas Bukauskas ir Nedas Kraujalis. Sportininkai pagrindiniame A finale pasidabino sidabru 200 m nuotolyje aplenkę daugiau kaip trisdešimties šalių sportininkus. Tai puikus dueto pasiekimas, pirmi medaliai tokio rango varžybose.

Treneriai Dalia ir Vytautas Vaičikoniai iš Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacijos gavo padėkas už profesionalų sportininkų parengimą varžyboms.

Panevėžio sporto centras sveikina trenerius ir jų ugdytinius su apdovanojimais!

Skip to content