Meniu Uždaryti

Tarptautiniame bokso turnyre – Panevėžio sporto centro ugdytinių pergalės

Savaitgalį Jelgavoje vyko tarptautinis bokso turnyras, kuriame dalyvavo ir prizines vietas užėmė Panevėžio sporto centro bei bokso klubo „Olimpietis“ sportininkai.

„Vaikinai gerai pasirodė tarptautinėse varžybose, nors, žinoma, tobulėti visada yra kur. Keliems turnyre dalyvavusiems mano ugdytiniams tai buvo pirmos kovos, kuriose vaikinai puikiai rungtyniavo ir net užėmė prizines vietas“, – sakė Panevėžio sporto centro bokso treneris Darius Katkevičius.

2005-2006 m. amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 60 kg čempionu tapo ir aukso medaliu pasidabino Matas Bagušas. Kiti trys boksininkai – Jonas Bartaševičius, Nojus Kinta ir Deividas Kvieska – turnyre varžęsi 2007-2008 m. amžiaus grupėje laimėjo antras vietas ir namo grįžo su sidabro medaliais. Jonas Bartaševičius kovojo svorio kategorijoje iki 60 kg, o Nojus Kinta ir Deividas Kvieska – iki 57 kg.

Tarptautiniame turnyre dalyvavo sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Lenkijos. Jie kovojo trijose amžiaus grupėse – 2005-2006, 2007-2008 ir 2009-2010 m. Varžybų tikslas – populiarinti bokso sporto šaką, kelti jaunųjų sportininkų įgūdžius bei užmegzti sportinius ryšius su kitų šalių sportininkais.

Skip to content