Meniu Uždaryti

Tarptautiniame rankinio turnyre panevėžiečiai iškovojo bronzą

Panevėžio sporto centro jaunieji rankininkai baigiantis vasaros atostogoms rugpjūčio 26-28 d. dalyvavo Slovakijos Prešovo mieste vykusiame tarptautiniame rankinio turnyre „Humell 4 Sport Sup“. U15 amžiaus grupės varžybose dalyvavo Panevėžio sporto centro ugdytiniai ir dar 9 komandos iš Slovakijos, Rumunijos, Slovėnijos bei Lenkijos.

Panevėžio rankininkai pogrupio varžybose nugalėjo HK Košicės (Slovakija) ir Bukarešto „Dinamo“ (Rumunija) komandas. Su slovėnų RK „Gradec 2011“ buvo sužaista lygiosiomis, o šeimininkų komandai „Tatran Prešov“ buvo nusileista. Panevėžio sporto centro ugdytiniai pateko į pusfinalį, kur po atkaklios kovos nusileido Lenkijos UKS „Wiertmet Libusza“ komandai. Dėl trečiosios vietos su Vilniaus „Sostinės tauro“ komanda užvirė atkakli kova, kurią pavyko įveikti rezultatu 26: 22, kas panevėžiečiams garantavo bronzą.

Pasak rankinio trenerio Valdemaro Burbos, komandoje pagirtinai žaidė Dovydas Koganas, Pijus Špokavičius, Dovydas Pukas, Kostas Jazdauskas, Jokubas Žygas, Petras Mileika, Dovydas Kairys ir Ridas Montvilas. Tai buvo pirmas pasiruošimo sezonui etapas, kitas XXVI tarptautinis turnyras vyks rugsėjo 17-18 d. Panevėžyje.

Skip to content