Meniu Uždaryti

Iš Lietuvos vaikų lengvosios atletikos čempionato – su medaliais

Birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, Marijampolėje vyko Lietuvos vaikų lengvosios atletikos čempionatas, kuriame dalyvavo Panevėžio sporto centro ugdytiniai.

Tomas Alijošaitis 60 m bėgimo rungtyje buvo greičiausias ir užėmė 1 vietą. Ugnius Janušauskas atbėgo antras ir pasidabino sidabru. Edmundas Pikis 3 kg svorio kūją numetė 31,40 m ir užėmė antrą vietą.  Emilija Kropaitė 60 m bėgimo rungtyje laimėjo 6 vietą, tokią pačią vietą užėmė ir Smiltė Paukštytė šuolio į tolį rungtyje. 1-3 vietų laimėtojai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais, o 4-6 vietų laimėtojai – diplomais.

Artimiausios varžybos, kuomet dalyvaus Panevėžio sporto centro ugdytiniai, numatytos birželio 10 d. Biržuose. Čia vyks paskutinis, ketvirtas, jaunučių ir vaikų varžybų „Aukštaitijos taurė 2022“ etapas, kuriame bus skaičiuojami keturių etapų taškai.

Varžyboms vaikus ruošė Panevėžio sporto centro lengvosios atletikos treneriai Rimvydas Smilgys, Remigijus Jakubauskas, Edita Barisienė, Vidmantas Ščevinskas, Viktorija Barvičiūtė ir Aldona Dobregienė.

Skip to content