Meniu Uždaryti

Jaunieji Panevėžio sporto centro rankininkai – treti

Savaitgalį, balandžio 29-gegužės 1 d., Vilniuje vyko Lietuvos vaikų U11 rankinio finalinės varžybos, kuriose Panevėžio sporto centro komanda užėmė trečią vietą.

„Baigėsi 2021-2022 m. sezonas, jį vertinu labai gerai. Mūsų komanda tik pirmi metai dalyvauja čempionate, berniukai žaidžia tikrai gerai. Finaliniame turnyre susitikome Šiaulių komandą, kuri du metus iš eilės buvo tapę čempionais ir mes jiems pralaimėjome tik vieno taško persvara. Lemiamas įvartis tik paskutinę minutę buvo įmestas į mūsų vartus“, – teigė Panevėžio sporto centro rankinio treneris Sergejus Sokolovas.

Pirmą varžybų dieną jaunieji Panevėžio sporto centro rankininkai žaidė su Kauno SM „Gaja – I“ komanda ir jai nusileido rezultatu 16:25. Daugiausiai įvarčių pelnė Einius Jaskūnas (6), Domantas Suchockas (4), Kernius Adamonis (3), Aistis Zimaitis (2), Kernius Fiodorovas ir Jokūbas Trainys (po 1).

Tą pačią dieną panevėžiečiai žaidė su dar viena komanda – Šiaulių SC „Dubysa“ – ir pralaimėjo vos vieno taško persvara rezultatu 18:19. Rezultatyviausias žaidėjas tapo Kernius Adamonis, pelnęs 10 įvarčių, Einius Jaškūnas (5 įvarčiai) ir Domantas Suchockas (3 įvarčiai).

Sekmadienį, gegužės 1 d., buvai kovojama dėl 3-4 vietų. Panevėžio sporto centro komanda susitiko Kauno SM „Gaja-II“ ekipą, kurią įveikė rezultatu 25:16. Daugiausiai komandai įvarčių pelnė Einius Jaškūnas (11), Kernius Adamonis (6), Jokūbas Trainys (4), Tomas Strelčiūnas ir Jokūbas Nakrošis (po 2).

Čempionate iš kiekvienos komandos buvo išrinkti du geriausi žaidėjai, kuriais tapo Kernius Adamonis ir Einius Jaškūnas. Taip pat buvo renkami simbolinės rinktinės nariais, į kurią pateko Jokūbas Trainys.

Finalinėse Lietuvos vaikų U11 rankinio varžybose dalyvavo 4 komandos.

Skip to content