Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro rankininkės – čempionės!

Savaitgalį Molėtuose vyko Lietuvos jaunučių U15 merginų rankinio B diviziono čempionato finalas, kuriame čempionių titulą iškovojo Panevėžio sporto centro rankininkės.

„Džiaugiuosi, kad finalinėse varžybose merginos buvo kovingai nusiteikusios ir nepasidavė, kas mums garantavo čempionių titulą. Pusfinalyje susitikę Molėtų ekipą įveikėme rezultatu 34:25. Finale kovojome su pagrindinėmis mūsų  konkurentėmis – Šiaulių „Dubysa“ – ir jas įveikėme rezultatu 28:14. Dabar mūsų laukia kovos su A diviziono komandomis. Ketvirtfinalyje žaisime su Vilniaus SM „Tauro“ komanda. Išbandysime savo jėgas su stipresnėmis žaidėjomis ir matysime, kiek dar toli galime eiti“, – sakė Panevėžio sporto centro rankinio trenerė Laura Salamanavičė.

Varžybose naudingiausios žaidėjos vardą pelnė vartininkė Vakarė Rasčiūtė. Finale taip pat buvo apdovanotas geriausias iš visų komandų septynetas į kurį pateko panevėžietės Amanda Dzikavičiūtė ir Liepa Kakanytė.

Artimiausios varžybos, kuomet rungtyniaus Panevėžio sporto centro rankininkės, planuojamos jau kitą savaitę. Džiaugiamės Panevėžio sporto centro merginų rankinio komandos pasiekimu ir artėjančiose varžybose linkime kuo didžiausios sėkmės!

 

 

Skip to content