Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytiniams – sėkmingos triatlono varžybos

Savaitgalį šalies triatlono bendruomenė rinkosi į Panevėžį, kur vyko Lietuvos baseino triatlono čempionatas, B. Abramaičio triatlono taurė bei Baltic multisport cup II etapas. Triatlono varžybose dalyvavo ir prizines vietas užėmė Panevėžio sporto centro ugdytiniai.

Sportininkai varžėsi trijose distancijose. Jauniausi triatlonininkai plaukė 200 m, važiavo dviračiu 5 km ir bėgo 1 km (I distancija). Jaunučiai, jauniai, jaunimas ir veteranai plaukė 400 m, dviračiu važiavo 10 km ir bėgo 2,5 km (II distancija), o U23 ir elito grupės atstovai varžėsi sprinto distancijoje – 750 m plaukimas, 20 km važiavimas dviračiu, 5 km bėgimas.

Mažiausiųjų dalyvių grupėje Tajus Kolyčius užėmė pirmą vietą ir pasidabino aukso medaliu. Toje pačioje amžiaus grupėje Deimantė Abraškevičiūtė užėmė antrą, o Ugnė Varaškevičiūtė ir Paulius Balčiūnas – trečias vietas. Triatlono II-oje distancijoje varžęsis Kristupas Rimkus tapo nugalėtoju ir pasidabino aukso medaliu. Toje pačioje grupėje dalyvavusi Milda Ažusienytė buvo antra, o Beatričė Vinciūnaitė, Darija Raštutytė ir Ignas Norvilas užėmė trečias vietas bei pasipuošė  bronzos medaliais.

Sportininkus varžyboms ruošė Panevėžio sporto centro triatlono treneriai Andrejus Rancevas, Justina Steponaitienė ir Vidmantas Urbonas.

Vienas iš triatlono varžybų organizatorių buvo Panevėžio sporto centras.

Skip to content