Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytiniai – tarp stipriausių Lietuvos akvatlono sportininkų!

Druskininkuose vyko Lietuvos akvatlono čempionatas, kuriame puikius rezultatus demonstravo Panevėžio sporto centro ugdytiniai.

Vaikų distancijoje mažieji sportininkai plaukė 100 metrų ir bėgo 500 metrų. Berniukų grupėje trečią vietą iškovojo Rojus Zaborskis. Mergaičių grupėje antra buvo Viltė Norvilaitė, o trečia – Ugnė Varaškevičiūtė.

Vyresnieji vaikai turėjo įveikti pirmąją distanciją, kuri buvo sudaryta iš 200 metrų plaukimo ir 1 kilometro bėgimo. Šioje amžiaus grupėje antrąją vietą iškovojo Paulius Balčiūnas, trečias buvo Augustinas Usevičius.

Antrojoje distancijoje jauniai plaukė 400 metrų ir bėgo 3 kilometrus. Jomilė Pribušauskaitė šią rungtį įveikė pirma, Kristupas Rimkus buvo antras, Milda Ažusienytė, Brigita Šniukštaitė ir Pijus Dapkus – treti.

Varžybose dalyvavo per 100 įvairaus amžiaus sportininkų iš visos Lietuvos.

Sportininkus varžyboms ruošia Panevėžio sporto centro triatlono treneriai Andrejus Rancevas, Justina Steponaitienė ir Vidmantas Urbonas.

Perspektyviausi Lietuvos sportininkai Druskininkuose kovojo ne tik dėl stipriausiojo titulo, bet ir dėl galimybės varžytis Europos triatlono čempionatuose. Europos triatlono taurės etapas vyks Panevėžyje gegužės 22 dieną, o Europos sprinto triatlono čempionatas – gegužės 28 dieną Olštyne, Lenkijoje. Kurie sportininkai papuls į Europos čempionatus paaiškės jau balandžio 9 dieną, kuomet Panevėžyje vyks B. Abramaičio taurės triatlono varžybos.

Skip to content