Meniu Uždaryti

Panevėžio tinklininkės kovoja dėl geresnių vietų turnyrinėje lentelėje

Vilniuje vyko Lietuvos merginų U15 tinklinio čempionatas, kuriame varžėsi Panevėžio sporto centro tinklinio trenerės Gražinos Janušienės merginų komanda.

„Mes savo tikslą pasiekėme. Varžybose planavome įveikti Šilalės merginų komandą, tą ir padarėme. Vėliau pralaimėjome „Tauro“ ir „Starto“ II komandoms, tačiau surinkome gana nemažai taškų. Merginos padarė didelę pažangą. Turnyrinėje lentelėje esame 6 vietoje, tikimės, kad pateksime ir į finalą. Mums dar balandį liko sužaisti vieną turą Kaune su Jonavos komanda, kurią planuojame įveikti“, – sako G. Janušienė.

Vilniuje vykusiose varžybose panevėžietės rezultatu 2:1 (21:25, 25:14, 15:13) įveikė Šilalės SM komandą ir rezultatu 2:0 (25:18, 25:13) nusileido SM „Startas II“ bei 2:0 (25:22, 25:21) SM „Tauras“ komandoms.

„Su U18 komandos merginomis jau baigėme šio sezono varžybas. Nors Šiauliuose vykusiose varžybose pralaimėjome, tačiau merginos sužaidė tikrai gerai, juolab kad žaidėme su vyresnėmis sportininkėmis. Be to, turime ir sergančių komandos narių, tad ne visos galėjo dalyvauti varžybose. Merginos šiemet tikrai pasistūmėjo į priekį. Praėjusiais metais iš 12 komandų turnyrinėje lentelėje užėmėme 10-ą, o šiemet iš 17 komandų užsitikrinome 8 vietą. Tai tikrai geras pasiekimas. Šiuo metu mūsų laukia draugiški turnyrai“, – teigė G. Janušienė.

Artėjančiose varžybose merginoms linkime kuo didžiausios sėkmės!

Skip to content