Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centras ukrainiečių vaikus kviečia sportuoti nemokamai

Jau daugiau nei savaitę karo siaubiamai Ukrainai paramą reiškia įvairios pasaulio valstybės, iš karo zonos atvykusiems vaikams ieškoma įvairių būdų, kaip jiems pagelbėti. Panevėžio sporto centras taip pat prisideda prie paramos ukrainiečiams ir mieste laikinai apsistojusiems vaikams suteikia nemokamą treniruočių lankymą.

„Reiškiame palaikymą Ukrainai ir jos piliečiams šiuo sunkiu metu. Tikimės, kad sportinė veikla vaikams suteiks teigiamų emocijų ir nors trumpam leis pamiršti šiuo metu vykstantį karą. Todėl Panevėžio sporto centro bendruomenė kviečia ukrainiečių vaikus nemokamai lankytis užsiėmimuose. Pas mus propaguojama 16 sporto šakų – rankinis, tinklinis, krepšinis, šachmatai, sunkioji atletika, graikų-romėnų imtynės, boksas, dziudo, baidarių-kanojų irklavimas, dviračiai, lengvoji atletika, regbis, stalo tenisas, triatlonas, žolės riedulys, orientavimosi sportas – tad pasirinkti savo širdžiai mielą sporto šaką tikrai yra iš ko“, – sako Panevėžio sporto centro direktorius Saulius Raziūnas.

Susidomėję sporto užsiėmimais vaikams į Panevėžį atvykę karo pabėgėliai iš Ukrainos kviečiami kreiptis tel. 8 620 77082 arba rašyti el. paštu sportas@pkksc.lt.

Skip to content