Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytiniai dalyvauja Lietuvos jaunimo bokso čempionate

Šią savaitę Panevėžio lengvosios atletikos manieže vyksta Lietuvos jaunimo vaikinų ir merginų bokso čempionatas, kuriame su stipriausiais sportininkais varžosi 7 Panevėžio sporto centro ugdytiniai – 3 merginos ir 4 vaikinai.

Iš viso čia jėgas išmėgins 111 boksininkų – 88 vaikinai ir 23 merginos, jie suskirstyti į 14 svorio kategorijų. Lietuvos jaunimo čempionai ir čempionės paaiškės po šeštadienį vyksiančių finalinių kovų. Jų čia suplanuota 15.

Šeštadienį, vasario 26 d., paaiškės stipriausi 2022 m. Lietuvos jaunimo boksininkai, kurie kovo 15-20 d. Vilniuje kausis XVII-ajame tarptautiniame Dano Pozniako jaunimo bokso turnyre.

Panevėžyje vykstančiame Lietuvos jaunimo vaikinų ir merginų bokso čempionate varžysis Panevėžio sporto centro trenerių Vitalijaus Karpačiausko ir Petro Prokofjevo ugdytiniai.

Programa

Vasario 24 d. 15 val. Preliminarios kovos.

Vasario 25 d. 14 val. Pusfinalio kovos.

Vasario 26 d. 12 val. Finalas.

Įėjimas į varžybas nemokamas. Atkreipiame dėmesį, kad visų renginių uždarose erdvėse dalyviai, žiūrovai, aptarnaujantis personalas viso renginio metu privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, kurie priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį bei burną.

Skip to content