Meniu Uždaryti

Įspūdingi imtynininkų pasirodymai

Kuršėnuose vyko graikų-romėnų imtynių Lietuvos vaikų taurės (U13) II etapo čempionatas, kuriame narsiai kovėsi Panevėžio sporto centro jaunieji imtynininkai.

Ant apdovanojimų pakylos lipo pirmąsias vietas užėmę Nojus Klišys (41 kg) ir Julius Martinonis (62 kg). Antrą vietą varžybose pelnė Nikita Smirnovas (47 kg) ir Rokas Zigmantavičius (66 kg). Trečias vietas užėmė Emilis Vilimas (50 kg), Markas Jurys (50 kg) bei Mykolas Kazėnas (32 kg).

Jaunuosius imtynininkus sėkmė neapleido ir Latvijos Saldus mieste vykusiose tarptautinėse graikų-romėnų imtynių varžybose, iš kurių sportininkai namo parvežė vieną aukso ir tris bronzos medalius.

„Vaikinų akys degė noru nugalėti, jie kovojo iš visos širdies. Nors kai kurie teisėjų priimti sprendimai buvo tikrai ne mūsų naudai, tačiau tai nepalaužė sportininkų noro siekti geriausio. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo komanda“, – sakė Panevėžio sporto centro graikų-romėnų imtynių treneris Marius Baranauskas.

Varžybose aukso medalį pelnė Rokas Janauskas (45 kg). Pasidabinę bronza grįžo Nojus Klišys (42 kg), Rytis Dambrauskas (27 kg) ir Mykolas Kazėnas (35 kg).

Sportininkus varžybos ruošia M. Baranauskas ir Andrius Vaičiūnas. Šiose varžybose jėgas išbandė imtynininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Ukrainos.

Skip to content