Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytinis – Lietuvos jaunimo dziudo čempionas!

Savaitgalį Elektrėnuose vyko atviras Lietuvos jaunimo (U-21) dziudo čempionatas, kuriame Panevėžio sporto centro ugdytinis Matas Norkevičius (66 kg) įveikė savo varžovus ir tapo Lietuvos jaunimo čempionu!

„Labai džiaugiuosi Mato pasiekimu. Smagu, kad jis daug dirba, stengiasi, palaiko formą.  Tai tikrai stiprus sportininkas, laimėjęs ne vieną svarbų apdovanojimą. Verta paminėti, kad praėjusiais metais Lietuvos suaugusiųjų dziudo čempionate Matas užėmė trečią vietą, Europos čempionate iškopė į 13 vietą.  Šiuo metu mūsų užduotis – didelio darbo dėka siekti geriausių rezultatų, visiems parodyti, kad jis yra geriausias, stipriausios jo amžiaus grupės sportininkas, surinkti reikiamus balus ir patekti į Lietuvos jaunimo dziudo rinktinę“, – sakė dziudo treneris Kęstutis Trumpis.

M. Norkevičių treniruoja Panevėžio sporto centro dziudo treneriai K. Trumpis ir Ričardas Balta.

Lietuvos jaunimo dziudo čempionatą organizavo Lietuvos dziudo federacija. Čempionatu siekiama populiarinti dziudo sportą, tobulinti sportininkų meistriškumą, išaiškinti pajėgiausius dziudo sportininkus, kurie sudarys formuojamas šalies rinktines.

Artimiausios varžybos, kuriose planuoja dalyvauti M. Norkevičius, vyks kovą.

 

 

Skip to content