Meniu Uždaryti

Tarptautinėse dviračių treko varžybose sužibėjo panevėžiečiai

Savaitgalį Panevėžyje vyko tarptautinės dviračių treko varžybos, kuriose ne vieną apdovanojimą pelnė Panevėžio sporto centro ugdytiniai. „Cido“ arenos treke varžėsi sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Suomijos bei Ukrainos.

„Džiaugiuosi, kad Panevėžio sporto centro auklėtiniai labai gerai pasirodė varžybose ir užėmė prizines vietas. Smagu, kad jaunieji dviratininkai varžosi ne tik savo amžiaus grupėje, bet ir su vyresniais ir žinoma užima aukštas vietas. Šįkart tai buvo Deimantė ir Dovydas, kurie pagal amžių priklauso vaikų amžiaus grupei, tačiau gali varžytis ir aukštesniame lygyje – jaunučių amžiaus grupėje“, – sakė treneris Anatolijus Novikovas.

Jauniausiųjų dalyvių amžiaus grupėje Deimantė Zeleniauskaitė iškovojo pirmą, Tadas Trakelis – antrą, o Elžbieta Selevaitė – trečią vietas.

Sprinto rungtyje jaunių grupėje važiavęs Deividas Zelenauskas pelnė trečią vietą, tokią pat vietą užėmė ir Deivido sesuo Deimantė, kuri varžėsi jaunučių grupėje.

Jaunučių grupėje keirino rungtyje 2 vietą iškovojo vėl Deimantė. Skračo rungtyje jaunių grupėje trečias buvo Gabrielius Kundrotas.

Grupinėse lenktynėse dėl taškų vaikų grupėje antrą vietą pelnė Elžbieta Seliavaitė, o Tadas Trakelis buvo trečias.

Jaunučių amžiaus grupėje Deimantė Zelenauskaitė omniumo rungtyje užėmė 4 vietą, Dovydas Činga grupinėse dėl taškų rungtyje taip pat pelnė 4 vietą.

Šiuos vaikus treniruoja Panevėžio sporto centro treneriai Anatolijus Novikovas ir Tomas Usevičius.

Sporto renginį organizavo Panevėžio sporto centras bei Panevėžio sporto klubas „El-Eko-Sport“.

Skip to content