Meniu Uždaryti

Savaitgalį Panevėžio sporto centro tinklininkai skynė laurus

Šį savaitgalį Panevėžio sporto centro tinklininkai dalyvavo įvairiose varžybose, kuriose laimėta ne viena pergalė.

Namuose vykusiose jaunimo U20 vaikinų rungtynėse į kovą stojo Panevėžio sporto centro ir Vilniaus SM „Tauras-1“ komandos. Po keturių setų atkaklios kovos rungtynės rezultatu 3:1 (25:15, 26:24, 21:25, 25:22) baigėsi Panevėžio komandos naudai.

„Nors ir komanda buvo ne pilnos sudėties, žaidėme be pagrindinio kėlėjo ir vieno žaidėjo, tačiau buvo puikios rungtynės, džiaugiuosi visa puikiai žaidusia komanda. Mūsų priešininkai vilniečiai visą laiką pirmavo ir šįkart mums pavyko aplošti lyderius. Iki finalo liko sužaisti dar dvejas varžybas, artimiausios jų jau numatytos vasario viduryje. Esame užsitikrinę antrą vietą, todėl į ketvertuką tikrai pateksime“, – džiaugėsi tinklinio treneris Vytautas Skunčikas.

Varžybose puikiai žaidė Džiugas Jankevičius, Jokūbas Šniauka, Benjaminas Klivickas, Edvinas Gerdvila, Aivaras Navickas ir Faustas Karpavičius.

Savaitgalį Druskininkuose vyko ir vaikų U15 mergaičių I rato IV turo rungtynės, kuriose varžėsi Panevėžio sporto centro merginų komanda.

„Merginos varžybose puikiai pasirodė, pasiekėme užsibrėžtus tikslus. Norėjau, kad jos laimėtų vienas varžybas, o laimėjome net dvi ir papuolėme į šešetuką. Iš viso yra pasiektos 4 pergalės, tad tikrai puikus rezultatas“, – sakė merginų tinklinio trenerė Gražina Janušienė.

Panevėžietes varžybose rezultatu 2:0 (25:10, 25:10) įveikė Druskininkų SC komanda. Vėliau merginos nebepaleido sėkmės iš savo rankų ir rezultatu 2:0 (25:15, 25:15) įveikė Kauno „Startas-3“ bei 2:0 (25:15, 25:16) Alytaus SRC komandas.

Geriausiai varžybose žaidė Goda Masiulionytė, Viltė Mickevičiūtė, Diana Lukoševičiūtė ir Viktorija Monstavičiūtė.

Artimiausios šios amžiaus grupės varžybos, kuriose žais panevėžietės, numatytos vasario viduryje.

 

Skip to content