Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro ugdytiniai tapo antrojo žiemos akvatlono taurės etapo prizininkais

Savaitgalį Kaune vyko antrasis žiemos akvatlono taurės etapas, kuriame per 130 dalyvių  iš visos Lietuvos trijose skirtingose distancijose varžėsi dėl stipriausiųjų titulo.

Pirmoje distancijoje vaikai plaukė 100 m ir bėgo 500 m. Čia Panevėžio sporto centro bei Panevėžio triatlono klubo ,,Tri-Fun“ ugdytinė Ugnė Varaškevičiūtė užėmė antrą, o Viltė Norvilaitė – trečią vietas. Antroje distancijoje vaikams ir jaunučiams baseine teko įveikti 200 metrų ir lengvosios atletikos manieže nubėgti 1 kilometrą. Čia Milda Ažusienytė užėmė antrą, o Darija Raštutytė ir Paulius Balčiūnas – trečią vietas. Trečiosios distancijos vyriausi dalyviai varžėsi 400 m plaukimo ir 3 km bėgimo rungtyse. Jomilė Pribušauskaitė užėmė pirmą vietą, o Deimantė Barzdenytė ir Ignas Norvilas – trečią vietas. Sportininkus varžyboms ruošia Alina Ranceva ir Andrejus Rancevas.

„Džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo ugdytiniais, kurie labai stengėsi varžybose. Linkiu kuo geresnių rezultatų ir finalinėse žiemos akvatlono taurės varžybose, kuriose ketiname dalyvauti“, – sakė treneris A. Rancevas.

Planuojama, kad finalinės žiemos akvatlono taurės varžybos vyks vasario 27 d. Vilniuje, o serijos apdovanojimai bus organizuojami kovo 26 d. Druskininkuose vyksiančiame Lietuvos žiemos akvatlono čempionate.

 

Skip to content