Meniu Uždaryti

Panevėžio agrochemijos-Sporto centro komandos tinklininkai šventė pergalę

Savaitgalį Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse susitiko Panevėžio agrochemijos-Sporto centro Kauno „KSM-Startas-TPS“ tinklininkai. Po 3 setų kovos rezultatu 3:0 pergalę šventė panevėžiečiai!

„Pirmajame rungtynių sete labai strigome, nebuvome pagavę žaidimo ritmo, tačiau visgi pavyko šį setą laimėti rezultatu 30:28 (1:0). Toliau viskas ėjosi kaip iš natų. Pradėjome žaisti savo žaidimą, svečiai iš Kauno pradėjo klysti ir taip pasiekėme pergalę“, – džiaugėsi Panevėžio sporto centro tinklinio treneris Gintautas Stanevičius.

Antrajame ir trečiajame setuose įsižaidę Panevėžio agrochemijos-Sporto centro  tinklininkai net neleido atsikvėpti kauniečiams. Jau nuo pat antrojo seto pradžios perėmę iniciatyvą į savo rankas laimėjo likusius setus 25:14 (2:0) ir 25:15 (3:0).

Daugiausiai taškų Panevėžio komandai pelnė ir rezultatyviausiais žaidėjais tapo Matas Navarskas (22 taškai), Oskaras Rotomskis (13 taškų), Arnoldas Baukus (11 taškų), Dovydas Jekimovas (10 taškų).

Artimiausios rungtynės panevėžiečiams numatytos vasario pradžioje, apie jas informuosime papildomai.

Skip to content