Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro tinklininkai skynė laurus

Šį savaitgalį Panevėžio sporto centro tinklininkai dalyvavo varžybose iš kurių grįžo nugalėtojais.

Jaunimo U20 vaikinų varžybose susikovė Panevėžio sporto centro ir Kauno SM „Startas“-1 komandos. Po įtemptos ir labai atkaklios kovos rungtynės baigėsi rezultatu 3:2 (32:30, 27:29, 11:25, 25:19, 15:12) Panevėžio komandos naudai. „Mums tai buvo labai svarbios rungtynės, A divizione užsitikrinome trečią vietą iš penkių rungtyniaujančių komandų. Džiaugiuosi visa puikiai žaidusia komanda ypač gerai žaidė Dovydas Jekimovas ir Edvinas Gerdvila“, – sakė Panevėžio sporto centro tinklinio treneris Vytautas Skunčikas.

Sekmadienį Panevėžyje vykusiose Lietuvos tinklinio „Top Sport“ I lygos rungtynėse panevėžiečiams šypsojosi sėkmė. Po itin įnirtingos penkių setų kovos Gintauto Stanevičius treniruojama Panevėžio „Agrochemija-Sporto centras“  komanda palaužė priešininkus – Gargždų „Amber volley“.

Nors varžybose pirmasis rungtynių setas prasidėjo priešininkų naudai 22:25, tačiau vėliau rezultatas pakrypo panevėžiečių naudai, kuriems pavyko pasiekti pergalę (3:2). Paleidę sėkmę iš rankų pirmajame sete panevėžiečiai susikaupė ir antrajame  sete rezultatu 26:24 įveikė gargždiškius. Trečiajame sete užvirė kova ir buvo žaista taškas į tašką, tačiau panevėžiečiai čia nusileido priešininkams rezultatu 21:24. Ketvirtąjį setą namų komanda pradėjo kur kas energingiau ir tai leido įveikti priešininkus rezultatu 28:26. Paskutiniame penktajame sete abi komandos puikiai žaidė ir nenorėjo pasiduoti, tačiau panevėžiečiai išsiveržė kelių taškų persvara į priekį 15:12, kas jiems užtikrino pergalę ir nugalėtojų vardą.

Varžybose daugiausiai taškų pelnė ir naudingiausiais žaidėjais tapo Matas Navarskas, Arnoldas Baukus, Haroldas Navikas, Dovydas Jekimovas ir Oskaras Rotomskis.

Skip to content