Meniu Uždaryti

Panevėžio tinklininkai po įnirtingos kovos iš varžybų grįžo nugalėtojais

Vakar Kaune vykusiose „Top Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse panevėžiečiams pavyko užsitikrinti nugalėtojų vardą. Po įnirtingos kovos Panevėžio „Agrochemija-Sporto centras“  komanda po penkių setų kovos rezultatu 2:3 palaužė priešininkų – Kauno „Marito“ komandą.

Varžybose pirmame kėlinyje rezultatu 25:20 (1:0) laimėjo kauniečiai. Deja, bet antrasis kėlinys taip pat sėkmingas buvo kauniečiams, kurie nuo pirmų kėlinio akimirkų spurtavo ir panevėžiečiams neleido prasiveržti į priekį, taip rezultatu 25:16 (2:0) laimėdami antrąjį setą. Trečiajame kėlinyje panevėžiečiai susikaupė ir neleido priešininkams prasiveržti į priekį, rezultatu 18:25 (2:1) laimėdami trečią setą. Ketvirtame kėlinyje komandos žaidė  taškas į tašką, tačiau čia panevėžiečiai pademonstravo pranašumą ir dviejų taškų persvara 25:27 (2:2) įveikė priešininkų komandą. Penktame kėlinyje užvirė kova, panevėžiečių parodytas meistriškumas ir atkaklumas rezultatu 8:15 (2:3) jiems užtikrino pergalę.

Rezultatyviausiai komandoje žaidė ir daugiausiai taškų pelnė Matas Navarskas (16 taškų), Aivaras Navickas (13 taškų), Arnoldas Baukus (11), Dovydas Jekimovas (8 taškai) ir Haroldas Navikas (5 taškai).

Panevėžio „Agrochemija – Sporto centras“ komandai tai antroji šio sezono pergalė. Ją treniruoja Panevėžio sporto centro treneris Gintautas Stanevičius.

 

Skip to content