Meniu Uždaryti

Panevėžio sporto centro orientacininkės tapo čempionėmis

Savaitgalį, Žiežmariuose, Kaukinės miške vyko Lietuvos jaunių, jaunučių ir vaikų orientavimosi sporto komandinis čempionatas. Beveik 400 varžybų dalyvių varžėsi ir dėl Lietuvos kariuomenės sporto klubo taurės. Panevėžio sporto centro jauniausių mergaičių iki 12 m. komanda užėmė pirmą vietą ir tapo čempionėmis.  Panevėžiečių nugalėtojų komandą sudarė Urtė Žostautaitė, Armantė Šimaitė, Mėta Mačinskaitė ir Gustė Krapauskaitė.

Pasak orientavimosi sporto trenerio Algirdo Šalkausko, pasiekti rezultatai džiugina, tačiau tikėtasi ir geresnių pasiekimų. Orientavimosi varžybose iš viso dalyvavo 5 Panevėžio sporto centro komandos: dvi mergaičių iki 16 m. ir dvi berniukų iki 16 m. bei 12-metės, tapusios Lietuvos čempionėmis. Vienai šešiolikmečių panevėžiečių mergaičių komandai pritrūko vos kelių sekundžių, kad jos sėkmingai įveiktų vidutinę trasą ir taptų trečios vietos nugalėtojomis.

Panevėžio sporto centro orientacininkams nusimato varžybų kupina vasara – liepą ir rugpjūtį planuojama dalyvauti orientavimosi sporto varžybose Vilniuje, Telšiuose, Molėtuose, Klaipėdoje.

 

Skip to content