Meniu Uždaryti

Irkluotojai dalyvavo draugiškose varžybose Marijampolėje

Birželio 4 dieną Marijampolėje vyko Pasaulio čempiono Egidijaus Balčiūno taurės baidarių ir kanojų irklavimo varžybos, kuriose dalyvavo Marijampolės, Vilniaus, Šiaulių ir Panevėžio irkluotojai. Panevėžio sporto centro komandą atstovavo dvidešimt irkluotojų, didelė dalis jų iš Pasaulio čempiono E. Balčiūno taurės varžybų grįžo su apdovanojimais. Šios varžybose išskirtinės tuo, kad prizinės vietos nustatomos sumuojant 200 m. ir 1000 m. rungčių rezultatus.

Bendroje baidarininkų įskaitoje savo amžiaus grupėje nugalėjo Povilas Čepelė (21 dalyvis). Mergaičių grupėje pirmas dvi įskaitines vietas užėmė mūsų ugdytinės. Nugalėjo Gabija Bakaitė, o Rasa Vaičikonytė užėmė antrą vietą. Berniukų grupėje antrą įskaitinę vietą užėmė Lukas Mačionis, trečią Kajus Lapinskas. Kanojininkų grupėje nugalėjo Danielius Gaurys, antrą vietą iškovojo Dovydas Gaurys. Mergaičių kanojininkių grupėje Vytautė Gaurytė buvo pirma, antrą vietą užėmė Aleksandra Sokolova.

Dviviečių baidarių 200 m. rungtyje berniukų grupėje nugalėtojais tapo Lukas Mačionis su Domantu Gritėnu, o Kajus Lapinskas su Benediktu Kebliu liko treti. Mergaičių dviviečių baidarių 200 m. rungtyje nepralenkiamos buvo Gabija Bakaitė su Rasa Vaičikonyte, o trečią vietą iškovojo Beatričė Juškaitė su porininke iš Marijampolės.

               

               

    

Skip to content